SmartBuyGlasses

Få inspiration fra WeareMad
, / 863 0

Få inspiration fra WeareMad

SHARE
Få inspiration fra WeareMad

Vi samarbejdede med bloggeren KATRINE KROGH, som står bag bloggen Wearemad.

Da jeg startede bloggen tilbage i 2010 var det fordi jeg gerne ville skabe en platform, hvor jeg kunne dele mine idéer og udtrykke mig visuelt. Nu, 6 år senere er bloggen vokset og min hobby er blevet min primære levevej. – Katrine Krogh

Vi snakkede med bloggeren bag wearemad

Katrine Krogh er blogger fra København. Hendes blog er en inspirationsplatform, som forener mode og æstetik med personlig stil, livsstil og rejser. På hendes flotte blog kan du få tips og inspiration til dit næste smarte outfit, men også rigtig gode ideer til hvor du bør tage hen på din næste ferie. Bali? Paris? Det er bare nogle af de steder hun har været.

Wearemad ferie

Ferie wearemad

 

Hvad er dit bedste mode tip?

Personligt er jeg ret vild med at mixe highs end accessoires med high street tøj. På den måde har man bedre mulighed for, at prøve sæsonens trends af uden, at skulle bruge hele sit shopping budget på en gang.

Katrine Krogh Wearemad

 

Hvordan ville du beskrive dit favorit outfit?

Noget hvor jeg føler mig tilpas, men samtidig smart. Det kunne typisk være et par cropped bukser, jeans eller midi-skirt, tilsat et top. Jeg er ret vild med, at matche et eller andet i min outfit, som får mig til at føle at det hænger sammen. Det kan eksempelvis være mine solbriller og sko, der matcher.

Wearemad katrine krogh stil

 

Hvad er dine favorit solbrillemærker?

Katrine Krogh elsker solbriller – selv hendes hund ser ud til at elske solbriller – og har derfor en del forskellige. Hendes favorit mærker er Céline, Marc Jacobs, Prada, Miu Miu, Dior og Ray-Ban. F.eks. har hun et par flotte Celine Catherine solbriller.

Wearemad holiday hund

Celine solbriller wearemad

 

Hvor finder du inspiration til nye outfits?

Primært på Instagram og blogs. Jeg har en mappe med inspiration på min telefon, som jeg finder frem hvis jeg står midt i en tøjkrise (Brug samme metode og få inspiration fra hendes Instagram).
Wearemad instagram

 

Det vidste du ikke om Katrine Krogh

Jeg har verdens minste tøjskab, fordi jeg deler 50/50 med min kæreste.

Halvdelen af tøjet bruger jeg sjældent, men nænner ikke at skille mig af med det. Hvorfor jeg som regel også ender i et par tøjkriser i løbet af en arbejdsuge.

 

Det spørgsmål der stadig mangler at blive besvaret er selvfølgelig – Er vi alle sammen “mad”? Læs bloggen og bedøm selv.

Billeder fra bloggen wearemad.dk

Del en Kommentar

Your email address will not be published.